Bel ons: 0187-491 755 Direct schade melden

Cononanieuws

Stuur deze pagina door

Coronavirus - hoe gaan wij ermee om?

 Uiteraard volgen wij het beleid van de overheid. Wij spannen ons maximaal in om u de dienstverlening te bieden die u van ons gewend bent. Voor al uw verzekerings-, bank- en hypotheekvragen kunt u bij ons terecht.

 Telefonische bereikbaarheid

Omdat wij gehoor geven aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken, kan het zijn dat wij soms telefonisch minder makkelijk bereikbaar zijn. Kunt u ons telefonisch niet bereiken, probeert u het dan op een later tijdstip nog eens. U kunt ons ook een e-mail sturen; wij zorgen ervoor dat uw bericht door ons per ommegaande in behandeling wordt genomen. De volgende mailadressen kunt u het beste gebruiken:

 

Voor vragen over:

Schademeldingen:

schade@johnpdewit.nl

Verzekeringen (te sluiten of door u aangevraagd):

verzekeringen@johnpdewit.nl

Hypotheken:

hypotheken@johnpdewit.nl

RegioBank:

bankzaken@johnpdewit.nl

Vragen over facturen:

boekhouding@johnpdewit.nl

 

Bezoek aan ons kantoor

Het kantoor is voor bezoek gesloten. Het sluiten van verzekeringen en het voeren van adviesgesprekken zullen we uitsluitend telefonisch doen.

 RegioBank

Wij verzoeken u zoveel mogelijk gebruik te maken van de digitale mogelijkheden zoals pinnen, geldautomaat, betaalverzoek, uw mobiele betaalapp en internetbankieren. Wilt u geld storten? Dit is mogelijk. Neem voor informatie hierover telefonisch contact met ons op: 0187-491755

Samen staan we sterk

We vertrouwen erop dat we, door samen te werken, deze situatie op een succesvolle manier het hoofd kunnen bieden.  Wij rekenen op uw begrip en medewerking, en wensen iedereen veel sterkte in deze lastige periode. « Naar overzicht