Bel ons: 0187-491 755 Direct schade melden

Wie wij zijn

Stuur deze pagina door

Wij zijn een onafhankelijk, middelgroot assurantiekantoor dat inmiddels 45 jaar bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen.
    
Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het uitwerken van degelijke adviezen. Sinds onze oprichting staan wij al afwijzend tegenover veelbelovende financiële beleggingsproducten en kiezen wij liever voor creatieve en ‘solide’ oplossingen. Zo werken wij dagelijks aan het vertrouwen van onze relaties.

Vanwege onze bedrijfsomvang en jarenlange ervaring hebben wij een goede onderhandelingspositie bij verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers. Dit komt tot uiting in gunstige voorwaarden en diverse maatwerkmogelijkheden. Wij werken samen met gerenommeerde partijen uit de verzekeringswereld en kunnen daarom elk beschikbaar verzekeringsproduct aanbieden. De RegioBank maakt ons dienstenpakket compleet, met alle diensten die u van een moderne bank mag verwachten.

De adviseurs van John P. de Wit Assurantiën beschikken over specialistische kennis en ervaring. Als kantoor zijn wij lid van Adfiz en zijn voor spoedeisende zaken op elk gewenst tijdstip voor u beschikbaar.