Bel ons: 0187-491 755 Direct schade melden

Waarom De Wit?

Stuur deze pagina door

Een hypotheekofferte aanvragen is eenvoudig, maar welke hypotheek past het beste bij u?
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen. Zo komen wij, samen met u, bij de hypotheekverstrekker uit waar ú zich thuis voelt.

Alle relevante zaken komen aan de orde zoals een taxatierapport, bouwkundig rapport, energieadvies en de notaris. Aansluitend krijgt u van ons een compleet financieel adviesrapport met heldere uitleg over de hypotheek en de gevolgen van diverse risico’s in uw leven. Wij maken gebruik van moderne overzichtelijke berekeningsprogramma’s met een hypotheekrente en voorwaarden vergelijking om de juiste keuze te kunnen maken.

Over onze beloning zijn we helder. We ontvangen geen provisie van de maatschappij maar maken van tevoren met u duidelijke afspraken over de advies- en bemiddelingskosten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor advies, bemiddeling en begeleiding bij het gehele traject van aankoop van de woning tot het passeren van de akte bij de notaris.

Al deze zaken kunt u gerust aan ons overlaten. U kunt rekenen op zeer deskundig advies, onze adviseurs zijn namelijk Erkend Hypotheekadviseur. Alle adviseurs worden jaarlijks bijgeschoold om hun kennis actueel te houden en u te kunnen voorzien van het beste advies.

En heeft u wel eens gedacht aan:

  1. De fiscale aspecten
  2. Gevolgen van trouwen of samenwonen
  3. Aankoopbemiddeling

Door financiële en fiscale wijzigingen zijn er vaak aanvullende maatregelen nodig. In een gesprek met onze hypothecair planner kunt u over deze onderwerpen van gedachten wisselen. Maak hier gerust gebruik van.

Heeft u interesse in een adviesgesprek? Klik dan hier.