Bel ons: 0187-491 755 Direct schade melden

Gezinsongevallen

Stuur deze pagina door

Met de gezinsongevallenverzekering zijn u en uw gezin 24 uur per dag wereldwijd verzekerd tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Stunten met vuurwerk, doe-het-zelven, uw jongste glijdt uit in het peuterbadje. In zulke gevallen is een verzekering voor de financiële gevolgen een geluk bij een ongeluk.

De Wit biedt u een ruime keuze uit pakketten, waarbij de hoogte van de verzekerde bedragen het enige verschil is. Daarboven kunt u zich voor een progressief uitkeringspercentage bij blijvende invaliditeit verzekeren tot bijv. 350% van de verzekerde som. Dit betekent dat u bij een invaliditeitspercentage van 100% niet de bovenstaande bedragen ontvangt, maar 350% daarvan.

Daarnaast is ook een verzekering mogelijk met hogere verzekerde bedragen, 2 jaar nieuwwaarde vergoeding voor bagage en dekking voor geneeskundige kosten van huisdieren. De premie is afhankelijk van de hoogte van de verzekerde som.

Deze verzekering kunt u samen met ander verzekeringen (auto, motor, opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, doorlopende reis) af sluiten in één pakket. De pakketkorting kan oplopen tot zelfs 10%! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.