Bel ons: 0187-491 755 Direct schade melden

RegioBank

Stuur deze pagina door

U kent De Wit als financieel adviseur bij u in de buurt. Weet u dat wij ook Zelfstandig Adviseur van de RegioBank  zijn?

RegioBank is een bank zoals de meeste mensen en bedrijven het graag zien. Solide en dichtbij, met persoonlijk advies en goede producten. Zonder poespas. Met heldere producten en gunstige tarieven. Of het nu gaat om (zakelijk) sparen, hypotheken, betalen of andere financiële wensen, RegioBank heeft oog voor de wensen van de klant; uw wensen.

RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken doordat zij moderne producten van een grote bank combineert met onze persoonlijke dienstverlening. De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden:

VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN

Het kiezen van het juiste financiële product is een ingewikkelde zaak. Juist bij deze keuze kunt u het advies van een adviseur gebruiken die kennis van zaken heeft en die in uw belang handelt. Iemand die met u meedenkt en net dat stapje extra doet om de beste kwaliteit tegen de gunstigste voorwaarden te bieden.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen. Aansluitend krijgt u van ons een compleet financieel adviesrapport met heldere uitleg over het product, risico’s en dekkingen. 

U kunt ons bereiken via 0187 - 491 755 of per mail bankzaken@johnpdewit.nl. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van creatieve en betrouwbare oplossingen.