Bel ons: 0187-491 755 Direct schade melden

Oldtimer

Stuur deze pagina door

Het wordt steeds populairder, een oldtimer om lekker te toeren op mooie dagen. De Wit verzorgt graag een Oldtimerverzekering voor uw klassieker. Voordelig, op maat en toch buitengewoon compleet.
De Oldtimerverzekering kan worden afgesloten voor auto's en motoren die door de overheid als oldtimer worden aangemerkt en niet meer dan 7.500 kilometer per jaar rijden. Als voorwaarde wordt gesteld dat de oldtimer een 'tweede' voertuig is.

U heeft de keuze uit verschillende verzekeringsvormen zoals een WA verzekering of een WA verzekering met volledige cascoverzekering. Deze kunt u indien gewenst aanvullen met een dekking voor bijvoorbeeld aanrijdingschade, stormschade, diefstal of ruitbreuk. De premie voor de oldtimer is afhankelijk van de kilometrage, de dekking en de waarde van de oldtimer.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden zoals een Ongevallen Op/Inzittendenverzekering, verhaalsbijstand- of een rechtsbijstandverzekering.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.