Bel ons: 0187-491 755 Direct schade melden

Waarom John P. de Wit

Stuur deze pagina door

Het kiezen van het juiste financiële product is een ingewikkelde zaak. Juist bij deze keuze kunt u het advies van een adviseur gebruiken die kennis van zaken heeft én die in uw belang handelt. Iemand die met u meedenkt en net dat stapje extra doet om de beste kwaliteit tegen de gunstigste voorwaarden te bieden. Iets wat via een internetaanbieder onmogelijk zou zijn.

Al meer dan 45 jaar doet John P. de Wit Assurantiën dat stapje extra voor haar klanten. Het jaarlijks beoordelen van uw pakket en waar mogelijk herzien van uw premies is slechts één van de vele voorbeelden. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij u op proactieve wijze voorzien van het beste advies en u optimaal begeleiden en ontzorgen tijdens de afhandeling van schades. Goede bereikbaarheid en persoonlijk contact zijn hiervoor essentieel en dit mag u dan ook van ons verwachten.

Onze adviseurs worden jaarlijks bijgeschoold om hun kennis van de particuliere en zakelijke markt actueel te houden. Als kantoor zijn wij aangesloten bij Adfiz.. Wij staan klaar om uw wensen te vertalen naar een creatieve en betrouwbare oplossing voor elk financieel product.